Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A DYESWAP márkanév 2017-ben született és egy teljesen más profilú márkát terveztünk vele, ami abban az időben sajnos nem tudott megvalósulni. A tulajdonos 2019 tavaszán álmodott meg egy napszemüveg márkát, mert saját magának nem talált letisztult, minimal design-t az elérhető árkategóriában.

Tulajdonos: Alapvetően marketinggel foglalkoztam világ életemben, rengeteg divatmárkánál megfordultam mint marketing manager, ezen évek alatt nagyon sokat tanultam a szakmától és már, akkor tudtam, hogy nekem egyszer sajátom lesz. Ez előtt nem gondolkoztam soha a napszemüvegben, de nagyon örülök, hogy ez lett a saját utam. Egy sérülés folytán 2 hétre az ágyhoz voltam kötve egy műtétet követően és ekkor döntöttem úgy, hogy itt az idő. Ebben a 2 hétben született meg a brand. A márkanéven sokat gondolkoztam és akkor beugrott, hogy miért-ne lehetne? Hiszen van már egy előre megálmodott teljes arculatom a "fiókban" ez volt a DYESWAP. Amikor 2017-ben megálmodtam ezt a márkanevet egy színváltós termékeket gyártó céget szerettem volna alapítani, ugyanis a "DYE" festéket jelent a "SWAP" pedig cserét. Így ez volt a legkreatívabb ötletem akkoriban. Örülök, hogy ez lett végül a márkanév, mert a filozófiánkra is erősen asszociál. Ha végignézel a kollekciók között láthatod, hogy rengeteg színes, színátmenetes lencsével ellátott designer napszemüveget gyártunk. Engedd, hogy színt vigyünk a hétköznapjaidba. 

Nos igen, az egyik legszebb dolog a DYESWAP márkában, hogy bármelyik napszemüvegünket viseled, biztosan színesebb lesz tőle a napod. A lencsék lenyűgözőek és ezt mind Ti mondtátok!

Azt szeretnénk, ha a DYESWAP megrendelés egy igazi élmény lenne. Figyelünk rád, úgy, ahogy te is figyelsz ránk. Rengeteg vásárlónk aktív résztvevője a márka életének. Ez is egy alapelv a márkánál, hogy aktívan bevonjuk a vásárlóinkat, így leszünk együtt egy nagy család. Itt is szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet és törődést, amit tőletek kapunk levelekben, posztokban, e-mailekben.

Légy TE is hangos! Viseld büszkén. Használd a #dyeswap #dyeswapsun @dyeswap jelöléseket a social media platformokon és a legjobb tartalmakat továbbosztjuk. 

Instagram 

Facebook

Youtube

 

 

 

Az oldal tetejére