Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BEMUTATÓTEREM ÉS ÁTVÉTELI PONT: 1073 BUDAPEST KERTÉSZ UTCA 27. Nyitvatartás: H: ZÁRVA K-SZO: 12:00 - 16:00 V: ZÁRVA

RÓLUNK

A DYESWAP a divatos napszemüvegek végső célállomása Budapesten. Magas minőségű napszemüvegeink széles választékát, arra tervezték, hogy megvédjék szemeidet a káros UV sugaraktól, miközben maximális stílusban tarthatod magad. Férfiak és nők számára is kínálunk trendi napszemüvegeket, mindezt megfizethető áron. Legyen szó online vagy bolti vásárlásról, barátságos csapatunk mindig segít abban, hogy megtaláld az ideális napszemüveget. Látogass el hozzánk még ma, és fedezd fel az új napszemüveg trendeket, stílusosan védd meg a szemed.

Vásárolj most, és találd meg a tökéletes napszemüveget!

A DYESWAP márkanév 2017-ben született és egy teljesen más profilú márkát terveztünk vele, ami abban az időben sajnos nem tudott megvalósulni. A tulajdonos 2019 tavaszán álmodott meg egy napszemüveg márkát, mert saját magának nem talált letisztult, minimal design-t az elérhető árkategóriában.

Tulajdonos: Alapvetően marketinggel foglalkoztam világ életemben, rengeteg divatmárkánál megfordultam mint marketing manager, ezen évek alatt nagyon sokat tanultam a szakmától és már, akkor tudtam, hogy nekem egyszer sajátom lesz. Ez előtt nem gondolkoztam soha a napszemüvegben, de nagyon örülök, hogy ez lett a saját utam. Egy sérülés folytán 2 hétre az ágyhoz voltam kötve egy műtétet követően és ekkor döntöttem úgy, hogy itt az idő. Ebben a 2 hétben született meg a brand. A márkanéven sokat gondolkoztam és akkor beugrott, hogy miért-ne lehetne? Hiszen van már egy előre megálmodott teljes arculatom a "fiókban" ez volt a DYESWAP. Amikor 2017-ben megálmodtam ezt a márkanevet egy színváltós termékeket gyártó céget szerettem volna alapítani, ugyanis a "DYE" festéket jelent a "SWAP" pedig cserét. Így ez volt a legkreatívabb ötletem akkoriban. Örülök, hogy ez lett végül a márkanév, mert a filozófiánkra is erősen asszociál. Ha végignézel a kollekciók között láthatod, hogy rengeteg színes, színátmenetes lencsével ellátott designer napszemüveget gyártunk. Engedd, hogy színt vigyünk a hétköznapjaidba. 

Nos igen, az egyik legszebb dolog a DYESWAP márkában, hogy bármelyik napszemüvegünket viseled, biztosan színesebb lesz tőle a napod. A lencsék lenyűgözőek és ezt mind Ti mondtátok!

Azt szeretnénk, ha a DYESWAP megrendelés egy igazi élmény lenne. Figyelünk rád, úgy, ahogy te is figyelsz ránk. Rengeteg vásárlónk aktív résztvevője a márka életének. Ez is egy alapelv a márkánál, hogy aktívan bevonjuk a vásárlóinkat, így leszünk együtt egy nagy család. Itt is szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet és törődést, amit tőletek kapunk levelekben, posztokban, e-mailekben.

Légy TE is hangos! Viseld büszkén. Használd a #dyeswap #dyeswapsun @dyeswap jelöléseket a social media platformokon és a legjobb tartalmakat továbbosztjuk. 

Instagram 

Facebook

Youtube

 

 

 

Az oldal tetejére