Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BEMUTATÓTEREM ÉS ÁTVÉTELI PONT: 1073 BUDAPEST KERTÉSZ UTCA 27. Nyitvatartás: H: ZÁRVA K-SZO: 12:00 - 16:00 V: ZÁRVA - JÚNIUS 13-14-15. ZÁRVA VAGYUNK!!!

A digitális élet stílusos kísérője: Kékfény szűrővel ellátott és polarizált napszemüvegek

CLIP ON POLARIZÁLT BLUE LIGHT BLOCKING NAPSZEMÜVEG - 

A számítógéphez készült szemüvegek egy egyedülálló lencsével vannak ellátva, ami blokkolja a kék fény átjutását. Ezek a lencsék kifejezetten azoknak készültek akik sokat ülnek a gép vagy valamilyen képernyő előtt. A szemüveg ugyanis kiküszöböli a káros kék fény sugárzást.

Hogyan működnek az ilyen típusú szemüvegek?
Az elektronikus eszközök képernyői által kibocsátott kék fény nem csak a szem állapotát, hanem a test általános működését is befolyásolja. A túlzott expozíció, különösen késő esti órákban, amikor a kék fény kondenzálódik, negatívan befolyásolja a szem higiéniáját és az általános jólétet. A Blue Light  Blocking szemüveg gátolja a káros sugárzás áramlását, javítva a szem állapotát és hozzájárulva az agy hatékonyabb működéséhez. A kék fény szemüveg fontos jellemzője, hogy nem korrekciós szemüveg, ezért használhatók olyan emberek számára, akiknek nincs látászavaruk.

A Blue Light Blocking szemüveg nemcsak megvédi a szemét a kék fény negatív hatásaitól, hanem divatos és elegáns kiegészítő a mindennapi megjelenéshez.

A polarizált napszemüveg lencse legfontosabb előnye, hogy csak a függőleges irányú fénynyalábokat engedi át, vagyis a különböző felületekről visszaverődő vakító fény nem jut át a lencsén. A felületek tükröződő csillogása megszűnik, ami komfortos látásélményt nyújt.

  • Nincs többé vakító fény
  • Javul a látás és élesebbek lesznek a kontrasztok
  • A színek kiválóan élvezhetők és élénkebbek
  • 100% UV-A és UV-B védelem
Rendezés:
Az oldal tetejére