Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

FIZETÉS

Utánvétel: 

A számláján szereplő összeget házhozszállítás esetén, a csomagküldő szolgálat alkalmazottjának kell készpénzben kifizetnie. Amennyiben csomagautomatába kéri megrendelését, csak és kizárólag bankkártyával tud fizetni.

Bankkártyás fizetés: 

A DYESWAP webáruház részére a SIMPLE PAY szolgáltatás biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor webshopunk átirányítja a SIMPLE PAY felületre, így a fizetés közvetlenül a SIMPLE PAY által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő linkelt ablakban történik.

​A www.dyeswap.hu webáruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A sikeres tranzakciót követően a webáruházunk elkészíti a számlát, melyet e-mailen, valamint a csomagban továbbít Vásárlónk részére.

Amíg a megrendelés összege nem kerül teljes egészében kifizetésre és a DYESWAP részére jóváírásra, a termék a DYESWAP tulajdonában marad.

- Személyes átvétel a bemutatóteremben:

Megrendelésedet Április 26.-tól tudod személyesen átvenni a bemutatótermünkben a 1073 Budapest Kertész utca 27. címen. A megrendelést ki tudod fizetni készpénzzel vagy bankkártyával. 

 

 

SZÁLLÍTÁS

A kiszállítást az MPL - Magyar Posta végzi. A futárszolgálat munkatársai 8 és 17 óra között fogják a terméket kiszállítani. A cég információjának megfelelően törekszik értesíteni a megrendelőt a csomag pontos érkezéséről.

Kiszállítási díjak:

UTÁNVÉTES FIZETÉS ESETÉN

  • 1.288 Ft, ha Csomagautomata, Postán maradó, PostaPont kézbesítést kér. 
  • 1.480 Ft, ha házhozszállítással kéri utánvéttel csak KÉSZPÉNZZEL tudja fizetni a terméket.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN (ELŐRE FIZETVE A WEBSHOPON)

  • 990 Ft, ha Csomagautomata, Postán maradó, PostaPont kézbesítést kér. 
  • 1.210 Ft, ha házhozszállítással kéri a terméket. 

BEMUTATÓTERMI ÁTVÉTEL INGYENES!

Az oldal tetejére