Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DYESWAP design csomagolás

DYESWAP design csomagolás
Benned is felmerült, hogy miben érkeznek a DYESWAP napszemüvegek? Ebben a cikkben bemutatjuk a különleges csomagolásainkat.

Három lehetőséggel találkozhatsz a csomagolásokat illetően. 

Figyelünk, hogy a menő designer napszemüveg mellé menő csomagolást is kapjál, mindezek mellett a csomagolás tervezésénél figyeltünk arra, hogy praktikusak is legyenek. Gondolkoztunk kemény borítású napszemüvegtartókban, de végül arra jutottunk, hogy a puha szövetből készült tokok sokkal praktikusabbak, hiszen így könnyedén elférnek a táskában vagy az autóban. 

A csomagolás 3 alapvető elemből áll. Minden designer napszemüveghez jár egy puha szövetből készült napszemüveg tartótok. Mellé kapsz egy puha anyagból készült napszemüveg törlőkendőt, használatával a napszemüvegek fényét tudod visszaadni, valamint jár hozzá egy díszdoboz. 

Jelenleg három elérhető csomagolásunk van. 

LEGÚJABB 2021-ES KOLLEKCIÓNKHOZ TERVEZETT DÍSZCSOMAGOLÁSUNK

Minden 2021 designer napszemüveg mellé a megújult csomagolást adjuk. Szerettünk volna visszatérni az eredeti koncepcióhoz, ezzel a díszdobozzal már találkozhattál korábban, itt fekete matt alapon fényes ezüst felirattal láttuk el a dobozt. Valamint a napszemüveg tartótok is fényes ezüst feliratot kapott, viszont minimalizáltuk a design-t, ettől lesz igazán elegáns. A napszemüvegtörlő pedig a filozófiánkhoz mérten kapta a WEAR YOUR DYESWAP PROUDLY feliratot. Légy rá te is büszke! Reméljük elnyeri a tetszésedet a "minimal" design. 

SZÍNES DYESWAP FELIRATÚ MÁRVÁNY MINTÁS DÍSZDOBOZ

Minden színes lencsés napszemüveget ebben küldünk. A design megtervezésekor szerettünk volna egyediséget képviselni a termékekhez mérten valami extrát megálmodni. Így született meg a színekben gazdag díszdoboz. A dobozra a DYESWAP felirat mellet a kedvenc idézetünk is rá került. Ez legyen meglepetés. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EZÜST DYESWAP FELIRATÚ MÁRVÁNY MINTÁS DÍSZDOBOZ

Minden 2019 - 2020 kollekciós napszemüveget ebben küldünk. A design megtervezésekor szerettünk volna egyediséget képviselni a termékekhez mérten valami extrát megálmodni. Így született meg a márványmintás díszdoboz. A dobozra a DYESWAP felirat mellet a kedvenc idézetünk is rá került. Ez legyen meglepetés. 

Reméljük tetszenek neked is a csomagolásaink. Ha mégis úgy döntenél, hogy szeretnél kemény borítású tartótokot a napszemüvegedhez, akkor érdemes megnézni az egyedi műbőrből készült DYESWAP DESIGNER TARTÓTOKOKAT. Minden megrendelés feladásnál lehetőséged van hozzáadni a kosaradhoz, de itt is meg tudod nézni őket. 

      

 

Tartalomhoz tartozó címkék: DYESWAP napszemüveg csomagolás
Az oldal tetejére